pdf

SA Ourthe & Somme Gestion NV

Ourthe & Somme, Somme-Leuze, België: de specialist in vakantiehuizen in de Belgische Ardennen.
Ourthe & Somme is gespecialiseerd in de verhuur en de verkoop van huizen en vakantiedorpen in de Belgische Ardennen. De zetel van het bedrijf ligt in Somme-Leuze, de streek van Durbuy. Het vormt het centrale punt voor alles wat te maken heeft met promotie, marketing, reservaties, onderhoud, verkoop en boekhouding. Het beheer van de verschillende vakantiedorpen gebeurt door geranten die richtlijnen krijgen van het hoofdkantoor.

Verhuur van huizen en vakantiedorpen

Ourthe & Somme beheert en verhuurt ongeveer 120 huizen en 14 vakantiedorpen in de Ardennen. De medewerkers van Ourthe & Somme kennen de streek op hun duimpje. Ze kiezen dus met zorg de vakantiehuizen die in de mooiste delen van de Ardennen liggen. De huizen worden geselecteerd in functie van hoge eisen qua comfort en ligging.
De huizen zijn verspreid over vele dorpen en gehuchten, maar ook in 14 vakantiedorpen geëxploiteerd door Ourthe & Somme. Deze vakantiedorpen hebben elk hun eigen sfeer en hun eigen identiteit. Onze klanten verblijven op een unieke locatie in de Ardennen.

Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.