pdf

Logis van België

  • Logis van België
  • Picto - Logis

Bij Logis de Belgique beleef je gegarandeerd een kwaliteitsvolle vakantie waar je mooie herinneringen aan overhoudt. Met familie of vrienden breng je je vakantie door in een mooi verblijf en een gezellige sfeer. Kom en beleef een geweldige tijd in Wallonië!

Al meer dan 60 jaar blijven de hotels van Logis de Belgique trouw aan de opzet van Logis de France: kwaliteitshotels op mensenmaat, met respect voor de streek en voor traditie.

Je partner voor een onvergetelijke vakantie

Les Logis is de ideale partner voor een vakantie in een rustige omgeving waar ontspanning, comfort, nabijheid van de natuur en de lokale keuken het perfecte recept vormen voor een heerlijk moment van ontspanning.

Er is een ruime keuze aan hotel-restaurants die aangepast zijn aan de behoeftes van gezinnen met kinderen, maar er is ook een gastronomisch verblijf speciaal voor jou, waarbij je typische Waalse streekproducten kan proeven. Of je kan kiezen voor een romantisch weekendje in de Ardennen...

De eigenaars bieden ook 'Relaxologis' aan: logementen waar plezier centraal staat, waar je nieuwe ontdekkingen kan doen en je helemaal tot rust kunt komen, kortom: momenten van puur geluk in het zuiden van België.

Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.