Promo: -50% op een verblijf in Golden Lakes Village Lacs de l’Eau d'Heure

flag
  • Vakantievilla's Golden Lakes Villages in de Meren van l'Eau d'Heure
  • Woonkamer in een villa op het Domein Golden Lakes Village - Lacs de l'Eau d'Heure
  • Package

Boek je vakantie op het Domein Golden Lakes Villages van de Lacs de l'Eau d'Heure en geniet van 50% korting op je verblijf. Tot 22 december 2017.

Voer de promocode LDH334 (3de stap "Opties) in tijdens je online reservatie om van deze superpromo te genieten.

Golden Lakes, de perfecte bestemming in elk seizoen

Het vakantiedorp geeft rechtstreeks uit op het meer van la Plate Taille en biedt villa's die perfect geïntegreerd zijn in de omgeving. Het dorp ligt te midden van het domein van de Lacs de l'Eau d'Heure en bestaat uit 1800 hectare waterpartijen, bossen en velden.

De luxueus ingerichte villa's beschikken over meerdere slaapkamers en badkamers, een uitgeruste keuken, een eetkamer en een woonkamer met toegang tot het terras. Het domein heeft ook "Kids"-villa's, die aangepast zijn aan gezinnen met jonge kinderen. Ze beschikken over een babybed in hout, een babybad, een kinderstoel en een veiligheidshekje. In de buurt vind je ook een speelplein voor de kinderen, alsook sportinfrastructuur en natuur voor tieners en volwassenen.

Natuur en ontspaning in de Lacs de l’Eau d’Heure !

De site van l'Eau d'Heure bestaat uit 5 meren en is gewijd aan sport-, water- en ludieke activiteiten: fietsverhuur, touwenparcours, bewegwijzerde wandel-, fiets en paardrijroutes, zwempartijen met toezicht op het strand, golf, tennis, jet ski, kajak en het hypermoderne wellnesscenter Aquacentre waar je op en top verwend wordt. In het waterpark vind je ook een binnen- en buitenzwembad, een "infinity jump" glijbaan, een ploeterbad met kinderspelen, een spray park van 500 m², strandstoelen en een bar.

Voordeel huurder villa

Geniet van een voorkeurstarief op de toegangsprijs van het Aquacentre.

Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de verantwoordelijke van het arrangement dat je interesseert.