Park Inn by Radisson Liège Airport Hotel

flag
  • Park Inn by Radisson Liège Airport Hotel
Dit hotel ligt naast de luchthaventerminal van Luik en telt 100 moderne kamers, 8 vergaderzalen en beschikt over gratis wifi.
Zijn troeven:
  • Het is het enige hotel naast de luchthaventerminal van Luik-Bierset
  • 100 volledig geluidsdichte en uitgeruste kamers
  • 1 bar & grill, 8 vergaderzalen met een capaciteit van 200 personen

Het hotel bevindt zich dicht bij de autosnelwegen E40, E42 en E25 en ligt op enkele minuten rijden van de Luikse binnenstad. Om ervoor te zorgen dat de gasten echt kunnen genieten van hun verblijf, biedt het Park Inn honderd kleurrijke, moderne kamers voorzien van alle comfort. Elke kamer beschikt over een gratis breedbandverbinding, wifi, flatscreen-televisie, koffie en thee. De RGB Bar & Grill Liège laat je proeven van lokale specialiteiten. Na een lange werkdag of een dag vol ontdekkingen, kan je in de bar volledig tot rust komen bij een Belgisch biertje of een Belgische single malt whisky die gestookt wordt in The Owl Distillery niet ver van het hotel.
Het Park Inn Liège airport is de perfecte plaats om seminaries, conferenties, incentives, privé-aangelegenheden of een zakenlunch te organiseren. Het hotel beschikt over 8 seminariezalen met een capaciteit van 200 personen (6 zalen moduleerbaar) en rijke natuurlijke lichtinval. De zalen zijn bovendien volledig uitgerust met o.a. geïntegreerde schermen, beamers en airconditioning.

Capaciteit

200 personnes
100

Aanvullende informatie

Beveiligde parkingJa
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de uitbater van de accommodatie die je interesseert.