pdf

De Wereld van de Dinosaurussen | Een nieuwe zeldzame soort in Pairi Daiza

  • Tentoonstelling
Van 05 mei tot 04 november 2018.

De dinosaurussen komen naar Wallonië. Ontdek deze nieuwe zeldzame soort en hun geschiedenis. Een reis naar de tijd van de dinosauriërs wacht je in Pairi Daiza, tot 4 november 2018.

Veertien dinosaurussen komen recht uit de Verenigde Staten om de 7000 dieren van de Tuin der Werelden in Pairi Daiza gezelschap te houden. Een gebied in het sequoia-bos dat grenst aan het pad dat de Izba en de olifantenfontein met elkaar verbindt, is speciaal ontwikkeld om ze te ontvangen.

Reis naar de Juraperiode in Pairi Daiza

Kom tyrannosauriërs, brachiosaurussen, citipati's, dilophosaurussen, enz. ontmoeten.. Sommigen zijn enkele meters hoog en geanimeerd. Mis deze kans niet om meer te weten te komen over de kolossen die bijna 150 miljoen jaar op onze planeet hebben gewoond.

Net Jurassic Park in België

Deze oude meesters van de planeet zullen geen geheimen meer voor je hebben, kom kennis maken met elke soort dinosaurussen aanwezig in de Tuin der Werelden door middel van educatieve panelen en informatie toegankelijk voor iedereen. In het hart van hun territorium, zal een "Explorer's Tent" worden opgezet waar bezoekers botten, tanden, nesten en vele andere verrassingen kunnen ontdekken en aanraken.

De ontdekkingsreiziger die in je verborgen zit, zal in staat zijn om zijn talenten aan het werk te zetten en zich wagen aan opgravingen in het zand. Met een borstel in de hand kan je proberen een aantal sporen achtergelaten door een T-Rex of een brachiosaurus te ontdekken.

Ben je klaar voor een buitengewone reis?

De ontdekking van de wereld van de dinosaurussen is inbegrepen in de toegangsprijs op het abonnement.

 

Openingstijden

Van 05 mei tot 04 november 2018.

Organisatoren

Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de organisatoren van het evenement dat je interesseert.