pdf

LA ROCQ A FELUY

  • Wandeling/wandeltocht
Het dorp Seneffe en zijn Office du Tourisme stellen u een aantal wandelingen voor op het grondgebied van de gemeente langs een aantal essentiële en opmerkelijke punten in de omgeving. Kom wandelen in de buurt van Feluy, dichtbij het bos van Rocq en het oude kanaal Brussel-Charleroi. Op dit circuit ontdekt u onder ander de boerderij van Bourleau, de boerderij van Wesprin en de kapel Sainte-Geneviève.
Vertrekpunt: het plein van Petit Moulin. Draai linksaf en neem de rue de Crombize. Neem de chemin de la Rocq en draai dan meteen links op de Grand rue de Feluy. Draai rechtsaf en neem de rue des combattants français. Draai rechtsaf en wandel langs het kerkhof op het pad " Bon Dieu Delatte " tot aan de chemin des luttes. Draai linksaf. Neem de eerste rechts, steek de beek "Ry du Bourleau" over en wandel voorbij een kapel. Eerste rechts en wandel voorbij de boerderij van Wesprin. Draai linksaf op de weg van Clerbois. Dan wandelen we over de "rouge terres" (rode gronden). Langs de rue de la Gratière komt u dan uit op het kanaal. Volg het kanaal tot u weer aan uw vertrekpunt komt.

Informatie over de wandeling

Lengte

Minimumafstand9 Km
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.