pdf

Chariot à fondue | Wandelingen met Ardenne Trait Gourmande

  • Rondleiding en ontdekking

Beleef een unieke ervaring rond een tafel op een paardenkoets voortgetrokken door twee prachtige Ardense trekpaarden, op ontdekking naar de Ardennen.

Een verrassende excursie aangeboden door Chariot à fondue uit Porcheresse.

Ontdek het Ardense binnenland, het platteland rond Porcheresse op het ritme van de trekpaarden. De voorgestelde circuits leiden je rond Graides, Gembes, Our, de Col du Grinchi, Daverdisse... Neem plaats rond de tafel met vrienden of familie - tot 12 personen - en geniet van een gastronomische tocht van 2 à 3 uur.

Ardenne Trait Gourmande | Een koets met streekproducten

Kaasfondue is niet het enige dat op het menu staat van de Chariot à fondue. Ook Waalse streekproducten en producten made in Belgium komen aan bod.

Ardenne Trait Gourmande stelt een brunch voor op basis van streekproducten: vleeswaren, vleesfondue, chocoladefondue en andere desserts. Tijdens de maaltijd vertelt de koetsier honderuit over de streek en het landschap die je ziet tijdens de tocht van de Chariot à fondue. Le Chariot à fondue is het hele jaar door beschikbaar. Hij is voorzien van verwarming en kan gesloten worden. Hij is geschikt voor alle seizoenen!

Een veilige tocht door de Ardennen

De gevolgde wegen en paden zijn beveiligd, er is geen enkel gevaar. Hetzelfde geldt voor de tafel die ontworpen is voor het fonduetoestel, de borden en de glazen. Ze kunnen niet vallen tijdens de wandeling

Informatie over de wandeling

Duur

Minimumduur2:30
Maximumduur3:00

Diensten/Faciliteiten

Diensten

  • Rondleiding voor groepen

Voorzieningen

  • Toegankelijkheid PBS (zelfverklaard)
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.