CELLES/CUSTINNE/CONJOUX/CELLES

pdf
  • Paardrit
Dit parcours loopt door een schitterende regio. Om elke bocht kunnen we het kasteel zien dat toebehoort aan een prachtig domein. Het kasteel is van ver te zien, maar naargelang je er dichter bij komt, lijkt het wel of het kasteel steeds moeilijker zichtbaar wordt. Dat komt door de dichte omringende vegetatie. Deze regio is echt schitterend, en met een beetje geluk komt u misschien wel een verdwaald everzwijn tegen. Dit is een plek waar wandelen leuk is.
Neem de route Charlemagne die de E411 kruist ter hoogte van uitrit 20, tussen Namen en Luxemburg. Neem de eerste uitrit naar Dinant (poids lourds). Op het einde van de uitrit neemt u links de N910 in de richting van Celles. Neem aan het kruispunt van Celles naar rechts. Deze weg loopt naar boven en draait links af. Na ongeveer 500 m, neemt u de eerste straat naar links (net voor een kerkhof) en rijd door tot u aan een steenweg komt voor een funerarium. Het vertrekpunt van de route is het eerste huis na deze steenweg (rue Saint Hadelin, 28).

Informatie over de wandeling

Lengte

Minimumafstand22 Km
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.