pdf

F1-circuit van Spa Francorchamps, een dag in poleposition

  • Rondleiding en ontdekking
  • Motorsporten
Welkom in Spa Francorchamps, het mooiste racecircuit ter wereld in de mooiste omgeving, de Ardennen!
Het circuit van Spa Francorchamps is het toneel voor de Grands Prix van de Formule 1, de 24 uur van Spa Francorchamps en nog veel meer prestigieuze wedstrijden. Ontdek het nu.
Ontdek de apparatuur, het automuseum en de plaats waar alles om draait: het racecircuit.

Een plek vol spanning 

Het circuit van Spa-Francorchamps biedt je de kans om het gevoel van een echte F1-piloot te ervaren.
Je kan kiezen uit een pistedoop (aan de zijde van een professionele F1-piloot), een Public Driving Experience (met je eigen wagen) of een Test Day.
En als je honger krijgt, kan je altijd een hapje eten in de Pit Brasserie.

Organiseer je evenement op een F1-piste

Organiseer eens een privé- of bedrijfsactiviteit op het F1-circuit. Beeld je maar eens een seminarie, teambuilding, productvoorstelling, receptie of zelfs een huwelijk in in het uitzonderlijke kader van Spa Francorchamps.

Het kan allemaal in onze VIP-ruimtes: verhuur van loges, mezzanines, zalen ; Er zijn meerdere moduleerbare zalen die tot wel 600 personen kan ontvangen.

Sportieve bijeenkomsten op het circuit van Spa Francorchamps

Kom naar Francorchamps en woon de meest prestigieuze wedstrijden bij zoals de Belgian Grand Prix, de World Series van Renault, de 1000 km, de Total 24 hours of Spa, de Spa Six Hours, de RMU Classic, de Bikers Classic, de 12 uren van Spa BTCS... De allermooiste wedstrijden in het midden van een prachtig landschap.

Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.