pdf

Natura Parc, park met boomparcours in België, Meren van l'Eau d'Heure

  • Ontdek de bomenparcours in Natura Parc, Lacs de l'Eau d'Heure
  • Natura Parc, park met boomparcours in België, Lacs de l'Eau d'Heure
  • Natura Parc, park met boomparcours in België, Lacs de l'Eau d'Heure
  • Natura Parc, park met boomparcours in België, Lacs de l'Eau d'Heure
  • Avonturenpark
  • Avonturensport
Kom je uitleven in Natura Parc - Eau d'Heure, het avonturenpark aan de oevers van de meren van Eau d'Heure. Het Natura Parc heeft met verschillende bosspelen alles in huis om iedereen een leuke dag te bezorgen.

Natuur, sport en ontdekkingen

Touwbruggen, slingertouwen, touw- en vatenparcours vormen het traject van Natura Parc. Op een domein van 3 hectare kunnen strijdvaardige avonturiers en liefhebbers van pittoreske wandelingen genieten van de sportieve, culturele en gastronomische troeven van de regio, ver weg van de alledaagse stadsvervuiling.Geniet van alle voorzieningen en van het prachtige uitzicht over het Meer en de Dam van Plate Taille.
Natura Parc à la carte: open à la carte voor groepen van minimum 15 personen tijdens het seizoen. Van november tot maart: park gesloten. Reserveren ten zeerste aanbevolen.

In het Natura Parc, is veiligheid het sleutelwoord.

Je legt de parcours op eigen verantwoordelijk af. Op 20 m hoogte kan je niet gek gaan doen. Iedereen moet de veiligheidsvoorschriften respecteren en permanent vastgehecht zijn aan de levenslijn die over het hele parcours loopt. Onze begeleiders houden voortdurend een oogje in het zeil en geven raad. Blijf steeds vastgehecht, indien je dit nalaat, zal je gevraagd worden om de activiteit te staken.Bekijk zeker ook de mooie video's op deYouTube channel van de Meren van Eau d'Heure.

Prijs

Individueel

dan € 25 tot € 38
dan € 14 tot € 32
Avonturenpack (parcours + tokkelbaan + bungeejump): van € 25 tot € 30 (duur 3.30 uur). Naturapack (parcours + tokkelbaan): € 14 tot € 25 (duur 3 uur). Extreme pack (parcours + tokkelbaan + bungeejump + spiderjump): € 32 tot € 38 (duur: 4 uur). Bungeejump: € 20. Mountainbiken: € 12 tot € 18.

Diensten/Faciliteiten

Diensten

  • Fietsverhuur

Voorzieningen

  • Barbecue
  • Barbecue- en/of picknickruimte
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.