pdf

Domein van de Grotten van Han - Wildpark

  • Dierenpark/zoo/aquarium

 

Kom de fauna en de flora van de Ardennen ontdekken in het Wildpark, op het natuurdomein van de Grotten van Han.Dit 250 hectare groot park strekt zich uit over een massief boven de beroemde Grotten van Han. Benader zonder enig gevaar de belangrijkste wilde dieren uit onze streken zoals de wolf, de lynx, het hert of de beer. Kom bedreigde diersoorten observeren zoals de Europese bizon of het Przewalskipaard.
Je kan het Wildpark bezoeken met de safari-car of te voet langs het wandelpad van 5 km.

 

Bezoek in safari-car

Afspraak in het dorspcentrum van Han-sur-Lesse, vertrekpunt van je bezoek. De safari-car, een groot open voertuig, neemt je van hieruit mee op ontdekking naar het Wildpark en zijn dieren.

Nieuw wandelpad

Kom op je eigen ritme wandelen op dit 5 km lange pad en benader op de dieren in het wildpark op een nieuwe manier. Op je weg vind je uitkijkposten, banken en picknicktafels om je bezoek nog aangenamer te maken.
Meer weten over het nieuwe wandelpad van 5 km

Praktisch

Raadpleeg de openingsuren online om uw bezoek beter voor te bereiden.
Groepen op reservatie
Dagelijks behalve in december en januari.
Duur van het bezoek aan het Wildpark: 2u15
Rondleidingen in het Frans, Nederlands, Engels en Duits op aanvraag.
PassHan
Grotten van Han + Wildpark + Prehistohan + Han d'Antan
Volwassenen € 27
Senioren, adolescenten en studenten € 24
Kinderen (4-12 jaar) € 17
Gratis voor kinderen jonger dan 4 jaar.

Prijs

Inbegrepen: bezoek aan het park (te voet of met de Safari auto) en het museum Han 1900. PassHan voor het Domein (Grot + Park): Volwassenen: € 29 - Kinderen (4 - 11 jaar): € 20 Inclusief het bezoek aan de Grotten van Han, het Park, PrehistoHan en het museum Han 1900. Korting van € 1,50 op de PassHan voor senioren 65+ (alleen aan de balie). Kinderen - 4 jaar: gratis. 10% korting op vertoon van de "European Disability Card".

Diensten/Faciliteiten

Voorzieningen

  • Toegankelijkheid PBS (zelfverklaard)
  • Cafetaria
  • Winkel/boetiek
  • Parking autocar
  • Parking
  • Restaurant

Aanvullende informatie

BusparkingJa
Beveiligde parkingJa
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.