Brochures

 • Wandeltochten in de Ardennen

  Liefhebbers van wandelingen en trektochten, deze brochure wordt uw leidraad voor nieuwe ontdekkingen. Laat u verrassen! Steek even de (taal)grens over! Probeer een van de wandeltochten uit deze brochure en de kans is groot dat u er méér wilt ontdekken: omdat u gewoonweg gecharmeerd bent, omdat Wallonië geen laagland is maar heuvelachtig, wat soms een echte sportieve uitdaging betekent, omdat Wallonië nooit monotoon is, maar een bonte verzameling toont van landschappen, streken en kleuren, omdat Wallonië mag uitpakken met een ongerepte natuur, een rijke fauna en flora, pittoreske dorpen, een hartelijk onthaal, omdat Wallonië niet gewoon een bestemming is, het is er gewoon ‘anders’’.
 • Heerlijk fietsen in de Ardennen: 45 fietstochten

  Ontdek onze nieuwe gratis fietsbrochure met 45 fietstochten, suggesties voor themaroutes, gewestelijke en internationale langeafstandsroutes, knooppuntennetwerken, parcours voor de echte sportievelingen, een evenementenkalender en heel wat praktische informatie.
 • La Meuse à Vélo

  La Meuse à Vélo, goed voor 155 km fietsplezier langs een van de meest romantische rivieren van België.
 • Fietsroutes Unesco werelderfgoed

  De fiets is het ideale vervoermiddel om een reis door de tijd te maken. Zo verken je op je eigen ritme de rijkdom van Wallonië en ontdek je plekken die doordrongen zijn van een ontroerend verhaal. De Unesco Werelderfgoedroute is verdeeld in 11 etappes en bij elk traject suggereren we enkele logies.
 • Smullen in Wallonië - 28 smulroutes

  In onze brochure vind je heel wat smulroutes, alsook een bierroute en wijn- en stokerijroute in Wallonië. Maak kennis met onze ambachtelijke producenten die fier zijn op hun vakkennis en identiteit.
 • DE WIJN- EN STOKERIJROUTE VAN WALLONIË

  De Belg is een grote liefhebber van wijnen en sterkedranken die hij graag onderbrengt bij de ‘tafelgenoegens’ maar die ook aanleiding geven tot sociale en culturele uitwisselingen!
 • DE BIERROUTE VAN WALLONIË

  DE BIERROUTE VAN WALLONIË
  België is een land met een biertraditie. Bier brouwen is al sinds vele eeuwen verankerd in onze geschiedenis en maakt deel uit van de levenskunst in onze streken. Die reputatie overschrijdt ruim onze landsgrenzen. De Belgische biercultuur werd overigens in 2016 door Unesco erkend en opgenomen als Immaterieel Cultureel Werelderfgoed.
 • Heerlijk cruisen door Wallonië

  Cover - Heerlijke cruisen door Wallonië - Brochure
  Snoer je helm om je hoofd, geef die startknop een por en geniet van de vijf aaneensluitende motorritten die wij voor jullie uitstippelden.
 • Vakantiemagazine Ardennen en Wallonië 2017

  Het goede Belgische leven en de veelzijdigheid van Wallonië en de Ardennen delen we graag met je in deze editie van Verrassend België: De natuur voor het hele gezin. Culinair plezier in de ardennen. Een citytrip naar Namen.