pdf

Intercultureel sprookjesfestival van Chiny

  • Festival
  • Voorstelling
Evenement gepland voor de maand juli 2020
De data en het programma kunnen wijzigen.
Laat je verrassen door sprookjes. Een authentiek, gezellig, origineel en magisch festival in Chiny, in juli 2017.
Voor deze 28ste editie verbetert het festival nog meer het onthaal, de gezelligheid, de visibiliteit en het aanbod activiteiten.
Tijdens het weekend staan de "contes en salle" centraal, want die beantwoorden onvoorwaardelijk aan de eisen van culturele diversiteit en professionele kwaliteit.
Het openluchtfestival entertaint de festivalgangers opnieuw met spektakel, animatie en diverse activiteiten. Op straat, bij het Sprookjeshof of in het Kinderdorp zullen verhalen, workshops, activiteiten en verrassingen jong en oud betoveren om hun nieuwsgierigheid op te wekken en hun fantasie de vrije loop te laten!
De verhalen zijn enkel in het Frans. Sommige voorstellingen zijn vooraf te reserveren.Er worden ook tal van animaties georganiseerd tijdens het festival: verschillende activiteiten voor volwassenen, gezinnen en kinderen.

Sprookjeshof

Een site met 3 verdiepingen waar je als groep wordt ondergedompeld in de sprookjeswereld via tientallen modules die een beroep doen op de zintuigen om hun eigen verhalen te creëren...
In de labyrinten, tunnels en passages verschuilen personages zich samen met geluiden en afbeeldingen...
Kinderen kunnen zich uitleven als acteurs van een sprookje in 3D.
Op het einde van het parcours kan de groep, naargelang de leeftijd, luisteren naar een verteller of vertelster in een professionele context.
Gratis en verplichte parkeerterreinen (met pijlen aangeduid) aan de rand van Chiny.
Het Interculturele sprookjesfestival van Chiny op Facebook

Openingstijden

Evenement gepland voor de maand juli 2020
De data en het programma kunnen wijzigen.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de organisatoren van het evenement dat je interesseert.