pdf

Festival des Enfants de Chœur | Belgische comedians in Doornik

  • Festival
Van zaterdag 24 tot 25 november 2018.
Van zaterdag 01 tot 02 december 2018.

De artiesten van Les Enfants de Choeur en Le Grand Cactus werken voor de 1e keer samen in volledige bezetting voor het gloednieuwe humorfestival in Doornik.

Al deze artiesten stellen je hun beste shows voor ter gelegenheid van de eerste editie van het Festival des Enfants de Choeur. Het is een rondtrekkend evenement; de volgende edities zullen dus plaatsvinden in andere Waalse Steden.

Je favoriete Belgische comedians

Op het programma vind je Jérome de Warzée, Kody, James Deano, Walter, Dominique Watrin, Christophe Bourdon, Bruno Coppens, Farah, Martin Charlier, Julien Demarche, Freddy Tougaux en uiteraard ook Jean-Michel de Beyne-Heusay.

Voorstellingen en cabaret

Je wordt getrakteerd op meer dan 2 uur humor met 5 volledige voorstellingen met voorprogramma's. Er wordt ook een cabaret georganiseerd op 3 november dat 8 artiesten van Les Enfants de Choeur in de kijker zet. Lees meer over het cabaret.

Ontdek dit unieke festival in België!

 

Openingstijden

Van zaterdag 24 tot 25 november 2018.
Van zaterdag 01 tot 02 december 2018.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de organisatoren van het evenement dat je interesseert.