pdf

EAT LOCAL | Gastronomische ontmoetingen overal in Wallonië

  • Bezoek
Van 23 februari tot 09 november 2019.

Geniet van een unieke ervaring dankzij de ontmoeting met een gastronomische chef - Kevin Roquet, TOP CHEF-kandidaat, een regionale chef en een Waalse producent. De ontmoetingen vinden plaats op verschillende data, tussen februari en november 2019.

Openingstijden

Van 23 februari tot 09 november 2019.

Zaterdag 23 februari van 11.00 tot 14.30 uur in het Kasteel van Bioul
Zaterdag 23 maart van 11.00 tot 14.30 uur in de Brasserie des Fagnes (Couvin)
Zaterdag 6 april van 11.00 tot 14.30 uur in de Moulin du Stwerdu in Fallais (Braives)
Zaterdag 18 mei van 11.00 tot 14.30 uur in de viskwekerij Mathonet (Malmedy)
Zaterdag 15 juni van 11.00 tot 14.30 uur in de beenhouwerij Kesh en de kwekerij (Marloie)
Zaterdag 28 september van 11.00 tot 14.30 uur in La Main Verte (permacultuur in Libramont)
Zaterdag 19 oktober van 11.00 tot 14.30 uur in het Domaine du Chapitre in Bauers
Zaterdag 9 november van 11.00 tot 14.30 uur in de Brasserie Minne (Bastogne).

Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de organisatoren van het evenement dat je interesseert.