pdf

Salon des Vignerons namurois à la Citadelle de Namur

  • Bijeenkomst
  • Beurs en salon
Evenement gepland voor de maand februari 2020
De data en het programma kunnen wijzigen.

Deze Naamse wijnmakers geven hun passie aan jou door, in een hartelijke en gezellige sfeer en tegen voordelige prijzen. In Namen, in februari 2018.

In de Citadel van Namen gaat de zevende editie van de Naamse wijnmakerbeurs door.

Deze ondernemers, allemaal afkomstig uit Namen, hebben hun bedrijven in België of in Frankrijk gevestigd. Ze zakken speciaal naar Namen af om je er hun passie voor te stellen. Je kan je verwachten aan een hartelijke en gezellige sfeer in de 'Hangar aux affûts', een oude artilleriewinkel die door de Belgen gebouwd is in 1835, gelegen in het hartje van het domein van Terra Nova.

Wijngaarden om te ontdekken

Château Bon Baron, Château Fosse-Sèche, Coude à Coude, Domaine Agape, Domaine du Chenoy, Domaine Constant-Duquesnoy, Domaine de Gravimel, Domaine des Mathouans, Domaine du Ry d’argent, Domaine de la Tête NoireMas Thélème.

De leerlingen van Cefor zullen proefworkshops over 'regionale producten en wijnen' met producten van de boerderij van Sauvenière begeleiden.

Er zullen ook blinde proeverijen aangeboden worden door de heren Flahaux en Rouelle (vice-wereldkampioenen in het blind proeven) om 15 en 17 uur, de twee dagen.

Praktisch

Parking: enkel op de Esplanade de la Citadelle met gratis pendeldienst van 14 tot 20.30 uur.

Toegangsprijs: € 3 met een glas om te proeven inbegrepen (reservatie niet verplicht).

Prijs voor blinde proeverijen: € 8 (enkel na reservatie).

 

Openingstijden

Evenement gepland voor de maand februari 2020
De data en het programma kunnen wijzigen.

Organisatoren

Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de organisatoren van het evenement dat je interesseert.