pdf

Halloween in Pairi Daiza

  • Bijeenkomst
  • Voorstelling
Evenement gepland van oktober tot november 2019
De data en het programma kunnen wijzigen.

Van 29 oktober tot 4 november 2016 viert Pairi Daiza Halloween samen met tientallen gekostumeerde artiesten.

Op het programma: vuur en magie, speciale voedermomenten voor de dieren, geanimeerde optocht, voodooshow, speciale menu's in onze restaurants, ontmoetingen met vreemde wezens...

Goochelshow

Merlijn en Igor de bultenaar hebben je nodig! Kom deelnemen aan hun goochelshow, met roofvogels, jongleren en komedie. Een middeleeuws spektakel waar humor en magie samenkomen tot groot plezier van zowel klein als groot. Er zijn drie opvoeringen per dag, in de Oasis.

De Geheimen van de Tuin: het Grote Halloweenspel

Denken jullie alles te weten over vleermuizen, tijgers, spinnen, planten of de tempels in Pairi Daiza? Bewijs ons dat dan… en neem deel aan ons Grote Halloweenspel om de geheimen van de Tuin te ontdekken. Wie weet ga je wel naar huis met een van de mooie prijzen.

Speciale menu’s in de restaurants

Pompoensoep met paddenslijm, quiche van angstaanjagende diertjes, pens van Jack the Ripper, hamburger van de vingers van Dracula, etc. De meest moedige smaakpapillen zullen in de wolken zijn.

Openingstijden

Evenement gepland van oktober tot november 2019
De data en het programma kunnen wijzigen.

Organisatoren

Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de organisatoren van het evenement dat je interesseert.