pdf

Chocolaterie Legast in ’s-Gravenbrakel

  • Chocolatier
  • Producent

Al 2 generaties lang is Legast de bekendste chocolaterie van heel 's-Gravenbrakel. Van de cacaoboon tot de chocoladereep, alle stappen van het productieproces gebeuren handmatig door de ambachtslieden.

Zonder toegevoegde suikers en bewaarmiddelen

De chocoladerepen worden gemaakt van bio-cacaobonen en bio-rietsuiker. De ambachtelijke werkwijze werd er behouden om de aroma's beter te bewaren.

Chocolaterie Legast werkt enkel met de beste cacao vanop kleine plantages in Latijns-Amerika. Je proeft smaken van Venezuela tot Peru, langs Colombia en Ecuador.

Het gamma voor zoetebekken

Ambachtelijke pralines, chocoladerepen, gemaakt van Latijns-Amerikaanse cacaobonen, mendiants, chocoladekoekjes, smeerpasta's en fruitrepen, orangettes, macarons, confituurtjes en zelfs thee en chocolade zonder suiker.

Bij Chocolaterie Legast in 's-Gravenbrakel zal je keer op keer verrast worden door de uitstekende kwaliteit van de producten.

Openingstijden

Van 01 januari tot 31 december 2019.

Open van dinsdag tot en met zaterdag van 9.30 tot 18.00 uur
Gesloten op zondag en maandag

Prijs

In het tarief voor een bezoek is een proeverij inbegrepen.

Diensten/Faciliteiten

Diensten

  • Verkooppunt
  • Proeverij
  • Bezoek aan de infrastructuur
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.