pdf

Chocoladefabriek Demaret

  • Chocolatier

Al meer dan 30 jaar maakt Chocolaterie Demaret chocolade van 100% pure cacaoboter en andere kwaliteitsproducten waarmee je je smaakpapillen zal verwennen.

Kwaliteitsproducten en eerlijke handel

Chocolaterie Demaret werkt enkel met 100% pure cacaoboter, verse room en boter van echte boerderijmelk. De exclusieve smaak van de pure chocolade is te danken aan een "huismengeling". De omhulling en de vulling worden op ambachtelijke wijze en op basis van verse producten vervaardigd.

Respect voor de natuur en producenten is heel belangrijk. De cacaobonen komen dan ook voort uit eerlijke handel. De andere gebruikte grondstoffen (melk, slagroom, boter ...) komen van de lokale markt.

Maak je keuze ...

Een eindeloos gamma van pralines, smeerpasta's, mendiants, chocoladerepen, truffels ... er komt geen einde aan. Je vindt er zelfs producten zonder toegevoegde suikers.

Het hele jaar door leuk om te geven

De pralines en chocolade van Demaret passen bij elk feest. Van Kerstmis tot Pasen tot Valentijn tot verjaardagen, of gewoon omdat het leuk is een cadeau te geven.

Kom naar de exclusieve verkooppunten in Verviers of Battice.

Chocolaterie Demaret, een knowhow die gewaardeerd wordt door echte liefhebbers.

Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.