De elektrische fiets of e-bike wordt steeds populairder. Een e-bike helpt om moeiteloos in de Ardense heuvels te fietsen. In de Ardennen en Wallonië zijn tal van locaties waar -bikes worden verhuurd.

De hellingen worden gemakkelijker om op te fietsen. Bovendien fiets een e-bike heel comfortabel. Voordeel is ook dat iedereen mee kan fietsen, ongeacht de leeftijd of de conditie. Zo kan je gezellig samen op pad. Probeer een elektrische fiets uit in je vakantie en bekijk hoe deze bevalt tijdens een fijne route in het zuiden van België.


Netwerk "Ardenne e-Bike"

Het netwerk 'Ardennen e-bike' verhuurt in vakantieperiodes elektrische fietsen in de provincie Luxemburg. Ze zijn te huur op verschillende locaties, vanaf € 15, inclusief verzekering en pechhulp.

Mogelijkheid tot huren per week (speciale prijs) en packageformules.

www.ardenne-e-bike.be
 

e-Bikenetwerk in de Oostkantons

17 verhuurstations stellen toeristen elektrische fietsen van de nieuwste generatie ter beschikking. Je kan fietsen voor een halve en een hele dag huren.

Reserveren voor groepen of individueel vanaf € 15.

Op alle locaties krijg je uitleg over het gebruik van de fiets en informatie over routes en bezienswaardigheden in de omgeving.

Ook zijn er meerdaagse e-bikearrangementen van 3 dagen.

www.eastbelgium.com